NOVÉ ZÁMKY – V piatok 14. januára čaká na zverencov trénera Gergelyho Majorossa ďalší zápas Tipos extraligy. Býci nastúpia v rámci 29. kola na domácom ľade, kde privítajú HK Dukla Trenčín. Úvodné buly stretnutia je na programe o 18:00.

Zápas sa odohrá s divákmi v režíme OP (očkovaní alebo po prekonaní ochorenia COVID-19). Počas celého zápasu je nevyhnutné prekrytie horných dýchacích ciest respirátorom a dodržiavanie pokynov organizátora. Jednotné vstupné je 10 EUR.


HK DUKLA TRENČÍN

Vojaci vedení fínskym trénerom Terom Lehteräm dlhšie obdobie pauzovali kvôli koronavírusu. Posledný zápas odohrali ešte pred Vianocami, keď zdolali na domácom ľade Poprad 4:2. Najproduktívnejšími hráčmi mužstva sú so 17 bodmi útočníci Radoslav Tybor a Lukáš Paukovček. Tybor je zároveň najlepším strelcom Dukly s desiatimi bodmi.

Býci sa s Vojakmi stretli v tejto sezóne doposiaľ dvakrát a v oboch prípadoch zvíťazili o gól.


POSLEDNÝ ZÁPAS DUKLY

HK Dukla Trenčín – HK Poprad 4:2 (2:0, 1:0, 1:2)

Góly: 3. Mahbod (Tybor, Lemcke), 8. D. Hudec (Valach, Honzek), 27. D. Hudec, 52. D. Hudec (Valach, Honzek) – 45. Ully (Bondra), 52. Svitana (Skokan).
Rozhodovali: Fridrich, Stano – Vyšný, Junek, vylúčení: 4:3 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, bez divákov.
Zostava: Valent – Lemcke, Kudla, Starosta, Nemčík, Chovan, Crinon, Martiška – Berisha, Mahbod, Tybor – D. Hudec, Valach, Honzek – Krajčovič, Sojčík, Rehuš – Beták, Švec, Stránsky – Vaňo.

#77

Samuel Hain

 

Post: Obranca

Vek: 29

Výška: 185 cm

Váha: 88 kg

Hokejka: P