NOVÉ ZÁMKY – Zverenci trénera Gergelya Majorossa vstúpili do novej sezóny tesnou prehrou 3:4 v Michalovciach, napraviť chuť by si preto chceli už v nedeľu na domácom ľade proti Liptovskému Mikulášu. Úvodné buly stretnutia je o 16:00.

Jednotné vstupné na zápas je 10 EUR, pričom platí režim OTP. Vstupenky budú k dispozícii v pokladniach od 14:00.


“Dali sme si do sezóny cieľ, že do každého zápasu nastúpime s istotou, že sme lepší ako naposledy. Proti Michalovciam sme dostali veľkú lekciu, z ktorej sa musíme poučiť. A tou je, že musíme podávať výkon po celých 60 minút zápasu a byť po celý čas sústredení na svoju hru. Na to, že to bol prvý zápas, sme ale predviedli veľmi slušný výkon. Pred ďalším zápasom sme museli v našej hre urobiť malé úpravy, ktoré verím, budú vo výsledku pozitívne,” povedal pred zápasom s Liptovským Mikulášom hlavný tréner Gergely Majoross.


MHK 32 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ 

Liptáci vstúpili do nového ročníka Tipos extraligy s novým vedením a výraznými zmenami v hráčskom kádri. Medzi nové prírastky v mužstve bývalého trénera Býkov Milana Jančušku patria ďalší exzámčania Juraj Jurík, Petr Obdržálek, Tomáš Urban či Arturs Salija. V bráne by mal byť jednotkou skúsený Tomáš Vošvrda.

Vo svojom úvodnom zápase čelili Liptáci v podtatranskom derby popradským Kamzíkom, ktorým na domácom ľade podľahli 2:4.


Aktuálny káder Liptovského Mikuláša:

Brankári: Tobias Klimčák, Patrik Kozel, Tomáš Vošvrda (ČR).
Obrancovia: Sebastián Droppa, Matej Ilenčík, Martin Krempaský, Mário Kurali, Filip Mezovský, Jakub Nemec, Arturs Salija (Lot.), Alexander Šepelev (Rus.), Aleksi Varttinen (Fín.), Sameli Ventelä (Fín.).
Útočníci: Juraj Dunčko, Adam Haluška, Marek Hovorka, Maxim Chuvilov (Rus.), Juraj Jurík (ČR), Simon Kalousek, Martin Kriška, Markus Michalík, Petr Obdržálek (ČR), Matúš Paločko, Samuel Petráš, Michal Uhrík, Tomáš Urban (ČR), Kamil Walega (Poľ.).


Posledný zápas:

MHk 32 Liptovský Mikuláš – HK Poprad 2:4 (0:1, 0:2, 2:1)
Góly: 
52. Ventelä (Haluška, Kalousek), 60. Obdržálek (Hovorka, Varttinen) – 7. Svitana (Skokan, Livingston), 27. Mešár (Vandas, Šišovský), 40. Vandas (Livingston), 45. M. Hudec (Skokan, Livingston). Vylúčení: 4:9 na 2 min, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0.

#77

Samuel Hain

 

Post: Obranca

Vek: 29

Výška: 185 cm

Váha: 88 kg

Hokejka: P