NOVÉ ZÁMKY – V stredu navštívili hokejisti Nových Zámkov pediatrickú kliniku novozámockej nemocnice, kde odovzdali pacientom vyzbierané sladkosti zo zápasu s MAC Újbuda.

Okrem viacerých hráčov sa tradične na akcii zúčastnil generálny manažér HC MIKRON Nové Zámky Michal Tóth s marketingovou manažérkou Alexandrou Tvrdoňovou, fanklub zastupoval Peter Hatina.

„Je to najmenej, čo môžeme pre tieto detičky urobiť. Z vlastnej skúsenosti ako dieťa viem, čo to bolo, keď som Vianočné sviatky musel stráviť v nemocnici. Na Vianoce by mali byť všetci doma so svojimi blízkymi, ale život to niekedy zariadi inak. Tejto akcie sa zúčastňujem druhý rok, prvý rok ako kapitán mužstva. Tento rok sme priniesli deťom sladkosti, ktoré sme vyzbierali počas zápasu v spolupráci s našim fanklubom. Veríme, že takýmto spôsobom im zmiernime tieto ťažké chvíle,“ vyjadril solidaritu malým pacientom kapitán novozámockým býkov Juraj Jurík.

Hokejistom sa v mene nemocnice poďakovali riaditeľ MUDr. Zoltán Danczi a primárka oddelenia MUDr. Vlasta Haramiová.

HOKEJOVÍ BÝCI V NEMOCNICI

?HOKEJOVÍ BÝCI V NEMOCNICI Novozámockí býci navštívili detičky vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou Nové Zámky. Aj tohto roku im priniesli mikulášske balíčky a povieme vám, že sa z toho stala veľmi pekná tradícia. Chlapcom z HC Nové Zámky ďakujeme a držíme im palce v ďalšom zápase ?https://www.nspnz.sk/galeria.html?20191211

Uverejnil používateľ Fakultná Nemocnica s Poliklinikou Nové Zámky Štvrtok 12. decembra 2019

V mene klubu prajeme malým pacientom veľa síl a skóre uzdravenie!

foto a video: nspnz.sk

#77

Samuel Hain

 

Post: Obranca

Vek: 29

Výška: 185 cm

Váha: 88 kg

Hokejka: P