NOVÉ ZÁMKY – V nedeľu 8. decembra pokračuje najvyššia slovenská hokejová súťaž Tipsport Liga zápasmi 30. kola. Novozámockí býci sa predstavia v Maďarsku, kde od 17:30 vyzvú DVTK Jegesmedvék Miškovec.

Zverenci trénera Miroslava Mosnára sú po poslednom kole, keď v krajskom derby prehrali pod Zoborom 1:2, na predposlednom dvanástom mieste Tipsport Ligy. So ziskom 22 bodov aktuálne strácajú na jedenásty MAC Újbuda štyri body.


DVTK Jegesmedvék Miškovec

Ľadové medvede z Miškovca sú v prebiehajúcej sezóne Tipsport Ligy príjemným prekvapením. Zverenci slovinského trénera Marcela Rodmana aktuálne okupujú siedmu priečku so ziskom 41 bodov.

Po štyroch prehrách v rade zaznamenalo DVTK v poslednom kole po výhre 6:3 plný bodový zápis v Michalovciach. Najproduktívnejším hráčom mužstva je kanadský obranca Nick Ross, na svojom konte má 26 bodov. Najlepším strelcom je zase s 9 gólmi jeho krajan a kolega z obrany Davis Vandane.

Zostava Miškovca z posledného zápasu:
Rajna – Ross, Dudás, Láda, Vandane, Goz, Vojtkó, D. Kiss –  Beauviller, Vas, Reszegh – Harrison, St. Pierre, Rodman – Miskolcczi,  Galanisz, P. Kiss – Lovei


Úvodné buly na zimnom štadióne v Miškovci je v nedeľu 8. decembra o 17:30, zápas môžete sledovať prostredníctvom TipsportTV.

#77

Samuel Hain

 

Post: Obranca

Vek: 29

Výška: 185 cm

Váha: 88 kg

Hokejka: P