NOVÉ ZÁMKY — Po viac ako týždni spoločnej prípravy na ľade a v posilňovni čakajú na zverencov Milana Jančušku prvé prípravné zápasy. V pondelok 5. augusta vyzvú prvoligové Levice, nasledujúci deň zase extraligový Zvolen. Oba zápasy odohrajú na domácom ľade so začiatkom o 18:00.


Novozamčania začali v stredu 24. júla záverečnú prípravu na tipsportligovú sezónu 2019/20 na domácom ľade v Nových Zámkoch. V pondelok 5. augusta ich čaká úvodný prípravný zápas proti nováčikovi St. Nicolaus 1. Hokejovej ligy z Levíc a následne v utorok 6. augusta dobre známy ligový súper zo Zvolena. „Cieľom týchto úvodných zápasov bude dať priestor najmä novým hráčom a vyskúšať ich v zápasovom zaťažení, taktiež si urobiť celkový obraz o všetkých hráčoch, ktorých máme k dispozícii. Pevne verím, že všetci chalani do toho dajú maximum, dajú o sebe vedieť a ukážu nám, či v mužstve budúcnosť majú alebo nie. Samozrejme sa budeme pozerať aj na to, v čom spočívajú naše nedostatky, aby sme ich postupne v rámci prípravy na sezónu mohli eliminovať,” ozrejmil hlavný tréner Milan Jančuška.

Piati hráči budú prvý zápas proti Leviciam sedieť, následne sa v zápase so Zvolenom vymenia s inou päticou. „Ďalších 15 hráčov odohrá dva zápasy za dva dni, čo nám ukáže, ako sú na tom po fyzickej stránke. Osobne sa už veľmi teším, pretože tu máme veľa nádejných hráčov a som na nich veľmi zvedavý,” pokračuje Jančuška.

V zápase s Levicami by mal dostať prednosť v bráne Christian Pavlas. Do úvodných duelov nezasiahnu zranení Samuel Hain, Sebastián Slávik a Martin Andrisík, naopak, trénerom by mal byť v pondelok k dispozícii Marcel Dlugoš, ktorý si doteraz plnil reprezentačné povinnosti. Marcel v sobotu skončil s reprezentáciou, v pondelok ráno si s ním na tréningu prejdeme nejaké veci a večer nastúpi na zápas. Usilovne pracujeme taktiež na príchode dvoch obrancov, no aj tieto zápasy naznačia, na ktorých postoch ešte musíme posilniť, dodal na záver.


Srdečne Vás pozývame na úvodné dva prípravné zápasy, ktoré majú úvodné buly o 18:00.
Cena vstupenky na prípravný zápas je 5,- €, deti do 120 cm v sprievode dospelej osoby majú vstup zdarma bez nároku na sedadlo.

#77

Samuel Hain

 

Post: Obranca

Vek: 29

Výška: 185 cm

Váha: 88 kg

Hokejka: P