NOVÉ ZÁMKY — Vedenie tipsportligistu z Nových Zámkov podpísalo zmluvu s obrancom Tomášom Hederom a útočníkom Máriom Múčkom. Bielo-zelený dres bude aj nasledujúcu sezónu obliekať Juraj Jurík, ktorý na juhu Slovenska predĺžil spoluprácu.


Dvadsaťročný obranca Tomáš Hedera má skúsenosti z Tipsport Ligy, prvej ligy i Kontinentálnej hokejovej ligy, taktiež si zahral univerzitnú EUHL. Časť uplynulého ročníka strávil v Slovane Bratislava  a následne na hosťovaní v tipsportligovej Detve a prvoligovej Bratislave. Slovensko reprezentoval na majstrovstvách sveta do 18 a 20 rokov.

Rovnako tak dvadsaťročný Mário Múčka je rodákom z Nitry, kde aj hokejovo vyrastal. Okrem pôsobenia pod Zoborom si vyskúšal zámorský hokej v klube Everett Silvertips pôsobiacom v kanadskej juniorskej súťaži WHL. V sezóne 2017-18 nastúpil v prvej lige za novozámocký b-tím na 13 zápasov a taktiež si zahral v projekte HK Orange 20. Uplynulý ročník strávil v nitrianskej juniorke.

Pre 29-ročného krídelníka Juraja Juríka pôjde o druhú sezónu v novozámockom drese. V prvej odohral celkovo 59 zápasov, v ktorých dosiahol bilanciu 10 gólov a 21 asistencií. V minulosti pôsobil vo Zvolene, Žiline, Skalici či Zlíne.

#77

Samuel Hain

 

Post: Obranca

Vek: 29

Výška: 185 cm

Váha: 88 kg

Hokejka: P